Telefon: 0281 – 130 90    Öppet: Mån-Fre 07-16

Vi ingår i Svergies största
däck- och fälgkedja

Integritetspolicy

Integritetspolicyn finns för din skull

Allmänt

Västerdala Däck & Service AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för insamling, bearbetning och användning av personuppgifter på denna webbplats. Västerdala Däck & Service AB värnar om din personliga integritet och lägger stor vikt vid att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy ger information om vilka personuppgifter som samlas in, hur uppgifterna används och till vem uppgifterna utlämnas.

Personuppgifter är information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet.

I den här integritetspolicyn förklaras hur Västerdala Däck & Service AB samlar in, bearbetar och använder dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och följande bestämmelser.

Insamling och användning av data

Personuppgifter (namn, telefonnummer, e-post och personnummer) som lämnas i samband med kommunikation med dig via telefon eller e-post, eller vid besök vid vår anläggning, dokumenteras och lagras för att du ska få högsta möjliga service hos oss. När ärendet är avslutat lagras personuppgifterna i ett år.

Namn, adress, telefonnummer, e-post och meddelande lagras när du fyller formuläret på vår hemsida www.vasterdalados.se för att vi ska kunna återkoppla till dig.

Namn, adress, telefonnummer, e-post och registreringsnummer på fordon för att behandla en förfrågan när du bokar tid via vår hemsida www.vasterdalados.se

Vi skyddar dina uppgifter

Säkerheten för personligt identifierbar information är viktig för oss. Vi har vidtagit administrativa, tekniska och fysiska säkerhetsåtgärder för att skydda mot obehörig användning, avslöjande, ändring eller förstörelse av personligt identifierbar information som vi samlar in på denna webbplats.

Din rätt att begära eller ändra information

Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos Västerdala Däck & Service AB och/eller att få uppgifter vi lagrat om dig rättade. Kontakta oss om du vill ta del av dina personuppgifter.

Begäran ställs till:

Västerdala Däck & Service AB
Propellervägen 13
781 76 Dala-Järna
info@vasterdalados.se

Cookies

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från Facebook beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Facebook kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Din IP-adress lagras för att effektivisera användningen av vår webbplats

 

Kampanjer & Tävlingar

Titta in på vår Facebooksida för att ta del av våra kampanjer och tävlingar där du kan vinna fina priser!

Eftersom vi är en del av Däckteam kan du även titta på deras aktuella kampanjer & tävlingar och ta kontakt med oss för att delta.

Senaste inlägg

Viktiga däckdatum

Du måste använda vinterdäck 1 december-21 mars vid vinterväglag.

Det är förbjudet att använda dubbdäck 16 april-30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.

 

Med andra ord:

  • Sommardäck på senast 15 april
  • Vinterdäck på tidigast 1 oktober

“Har du frågor om däck?

Kontakta oss så hjälper vi dig”

Välkommen till oss!

Calle & Wille